Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

STACARAVANS & PERSONEN MET EEN BEPERKTE MOBILITEIT

DE STACARAVANS

Dankzij onze ruime keuze aan traditionele en ruime stacaravans die plaats bieden aan 3 tot 12 personen kunt u met vrienden of als gezin in alle rust genieten. Ontspan in een groene omgeving waar zon en schaduw zich afwisselen en geniet volop van uw vakantie.

Onze stacaravans zijn uitgerust met 2 of 3 slaapkamers met dekens en hoofdkussens, kitchenette met gaspitten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwerk, badkamer en toilet (gescheiden in sommige huuraccommodaties), en een terras met tuinmeubilair.

DE STACARAVAN VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKTE MOBILITEIT

Deze stacaravan voldoet aan de behoeften en verwachtingen van personen met een handicap. De inrichting van zowel de kamers binnen als het perceel buiten maken dat deze accommodatie ideaal is om comfortabel in te bewegen.

Alle kamers zijn toegankelijk voor rolstoelers en hebben schuifdeuren. De badkamer beschikt over een inloopdouche, voorzieningen die geschikt zijn voor personen met een handicap (douchestoel) en een geïntegreerd toilet. Speciaal voor rolstoelers beschikt deze stacaravan ook over een lager aanrecht in de keuken. Buiten heeft u via een helling toegang tot het houten terras.

Gecertificeerd door de Franse Association Tourisme et Handicaps biedt deze stacaravan plaats aan tot wel 6 personen en beschikt over 2 slaapkamers, kitchenette met gaspitten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwerk, badkamer met toilet en een terras met tuinmeubilair. 

 

8
10

Note moyenne
sur 738 avis

Voir les avis