Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

VOORZIENINGEN

Voorzieningen op camping Le Petit Rocher in de Vendée

Maak vanaf april gebruik van ons waterpark: een verwarmd binnenzwembad met een pierenbad voor de kinderen. Voor uw welzijn kunt u ook terecht in de sauna en hamam die de hele dag gratis toegankelijk zijn. Profiteer ook van onze nieuwe wellnessruimte om goed voor uzelf te zorgen.

Buiten treft u een verwarmd zwembad, uitgerust met drie glijbanen en een pierenbad. Niks is leuker dan waterplezier voor groot en klein. Uw kinderen zullen gek zijn van de watertuin!

Ontdek ook onze levensmiddelen- en restauratieservice met vernieuwde bar, restaurant, snackbar/afhaal en minisupermarkt. Er zal u aan niets ontbreken, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie onder de zon… van april t/m september.

Maak gebruik van uw vakantie op de camping om weer te gaan sporten, dankzij het multisportterrein (voetbal, basketbal, volleybal), het jeu-de-boulesterrein, het strandvolleybalterrein, de fitnesszaal, enz. Camping Signol op Ile d'Oléron is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u genieten van uw welverdiende vakantie.

Enkele andere voorzieningen ter plaatse: wifi op de hele camping, fietsverhuur, wasserette, sanitaire voorzieningen en extra voorzieningen (babyset, televisie, enz.) voor een zeer aangenaam verblijf.

8
10

Note moyenne
sur 738 avis

Voir les avis